Destiny+5: Квартет Destiny с нов музикален спектакъл, поема на турне в мъжко обкръжение


Destiny+5:  Квартет Destiny с нов музикален спектакъл, поема на турне в мъжко обкръжение

2335

След успешното представяне на "Усещане за жена" в България и чужбина, Destiny Quartet се завръща на голямата сцена с изцяло нов концерт-спектакъл Destiny+5.

Българската формация с милиони гледания и почитатели по цял свят се отправя на турне, първите спирки от което са Sofia Live Club (26 април) и варненският Фестивален и конгресен център (28 април). Ефектните и талантливи дами са привлекли към себе си петима доказани български музиканти - Димитър Благоев (китара), Калоян Куманов (акордеон), Кристиан Желев (барабани), Станислав Арабаджиев (пиано) и Даниеле Фебо (бас). Заедно те ще пресъздадат с впечатляващи умения и финес любими класики със съвременен прочит, филмови теми и балкански мелодии.

Италианският екип в проекта е подготвил нови завладяващи аранжименти, които ще прозвучат за първи път на живо. Касиел Ноа Ашер, режисьор и сценарист на спектакъла, добавя щипка лудост и провокация, които няма да ви оставят безразлични, уверяват от мениджмънта на квартета.

"Въпреки изпитанията, които ни поднася животът през последните години, ние вярваме, че музиката лекува, сплотява и дава криле. Вложихме огромна любов в проекта Destiny+5 и вярваме, че хората ще я усетят!", споделя Гергана Алексиева, основателка на Destiny Quartet.

Билети - в системата на "Ивентим" и ФКЦ Варна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички