Доминик Милър се завръща в Sofia Live Club. Легендарният китарист на Стинг ще представи със собствен бенд соловия си албум "Vagabond"


Доминик Милър се завръща в Sofia Live Club. Легендарният китарист на Стинг ще представи със собствен бенд соловия си албум "Vagabond"

1061

Доминик Милър се завръща отново на сцената в Sofia Live Club.

Легендарният китарист от звездния бенд на Стинг ще представи последния си албум "Vagabond" на 15 април.

С него той добавя още едно вълнуващо преживяване към своята солова дискография. "Vagabond" е записан в студио La Buissonne в Южна Франция заедно със световноизвестните музиканти Зив Равиц на барабаните, Николас Фисман на баса и пианиста Якоб Карлзон, с които ще имаме удоволствието да го чуем и на живо у нас.

И в актуалния си диск Доминик Милър създава очарователна симбиоза от джаз, поп, акустичен фолк, съвременна класика и латински елементи, създавайки нещо напълно ново.  

През годините, виртуозът на китарата доказа, че освен музикант в групата на Стинг, той е и изключително успешен индивидуален артист с издадени 15 студийни албума. Днес той се радва на завидна репутация както в професионалния свят на музиката, така и сред меломаните по цял свят.

Доминик Милър е участвал във всеки албум на Стинг след "The Soul Cages" от 1991 г. и е изпълнил над хиляда концерта с бившия певец на Полис. Също така е съавтор на хитовите песни "Shape Of My Heart" и и "La Belle Dame sans regrets".

Билети - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 50 лева.

На място цената ще е 60 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички