"ЕуфУрия"-та на Милица Гладнишка, Васил Спасов и Михаил Йосифов в Sofia Live Club


"ЕуфУрия"-та на Милица Гладнишка, Васил Спасов и Михаил Йосифов в Sofia Live Club

2311

Актрисата и певица Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще изнесат първия за годината съвместен концерт с името "ЕуФурия" в Sofia Live Club на 26 февруари, събота.

Концерт "ЕуФурия". Име с граматическа грешка? Или с печатна? Може би с психологическа? Чудато име, което обаче правилно вмъква фурията като асоциация, която отговаря на темперамента на участниците в този сценичен пожар.

В концерт-спектакъла стихиите се разгръщат, за да чуем знаменития глас не само на Милица, а и гласовете на Михаил Йосифов, Велислав Стоянов и Васил Спасов. Милица ще трябва да опази вокалното си владичество от нашествениците. Борбата е безмилостна, но пък музиката е жестока. И тя е от целия свят. Музика, която те кара да мечтаеш за топла прегръдка в зимен ден или за лудо пътешествие с кабриолет посред лято.

Лудите пътешествия на Милица Гладнишка не спират и през новата година. Както ще стане ясно на 26 февруари, продължава нейното дългогодишно творческо партньорство с брилянтния секстет на Михаил Йосифов.

Освен това, през януари актрисата и певица представи своята втора авторска песен – "Искаш" - https://youtube.com/watch?v=xteSe4zn4m8&list (първата, "Завръщане", се появи през 2021 година). "Искаш" е част от музиката на представлението "4 жени без 4 джи" на режисьора Димитър Живков, за което Милица, заедно с Иван Велчев, създават музиката към спектакъла.

В момента Милица работи и по ново музикално представление. По нейна идея, със заглавие "Джубокс или Кой поръчва музиката". В представлението участват Милена Маркова - Маца, Поли Христова - ПополинаВокс, Иван Велчев и Константин Лунгов, а Милица, заедно с Мирослав Иванов (китарист и основател на Сафо, Saint Electrics и др.) и Иван Велчев, правият музиката за него като аранжират "едни от най-великите музикални творби в поп, рок, класика, фънк и джаз". Премиерата на "Джубокс или Кой поръчва музиката" предстои в края на май.

Михаил Йосифов секстет е в състав:

Михаил Йосифов – тромпет
Велислав Стоянов – тромбон
Димитър Льолев – саксофон
Васил Спасов – пиано
Борис Таслев - бас
Атанас Попов - барабани

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички