Fest Team и Live Nation представят: Louis Tomlinson от One Direction за първи път в България


Fest Team и Live Nation представят: Louis Tomlinson от One Direction за първи път в България

1991

Louis Tomlinson - един от неповторимите вокалисти на One Direction, идва за пръв път в София.

Събитието, част от турнето Faith In The Future, е по покана на Fest Team и Live Nation и предстои в зала "Арена Армеец" на 18 септември.

С плодовита кариера като вокалист и автор на голяма част от хитовите песни на звездната момчешка банда и два солови албума, британецът ще стъпи на българска сцена по повод представянето на едноименния нов албум, дал име на обиколката, в повече от 40 европейски града. Креативен, артистичен и с песен в Топ 10 на Spotify ("Back To You" с Bebe Rexha), Louis пристига да се срещне с родната публика за първи път.

Той се завърна към музиката с пилотния сингъл от албума - "Bigger Than Me", първата му нова песен след излизането на соловия дебют "Walls", продаден в милионни тиражи през 2020 година. Парчето завзе радиостанциите на Острова и се насочи към американските чартове.

По "Faith In The Future" Louis работи с известни имена, сред които Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) и фронтмена на Hurts Theo Hutchcraft. Louis записва диска с една основна цел: да създаде колекция от песни, подходящи за изпълнения на живо - задача, с която той се справя повече от добре.

През 2021 година Louis беше вписан в Книгата на рекордите на Гинес за подобряване на рекорда за най-много излъчвания на живо за концерт на солов изпълнител от мъжки пол. Louis е домакин на едно от най-големите концертни събития, провеждани някога на живо, с продадени над 160 000 билета на фенове в над 110 държави, и събра средства за няколко важни благотворителни организации и екипи, засегнати от пандемията.

Събитието във Фейсбук е тук: Louis Tomlinson в България.

Билети за концерта на Louis Tomlinson са налични в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички