Филмът-концерт "Мечтите се сбъдват – Графа на НС "Васил Левски" с премиера в афиша на фестивала "Masters Оf Art"


Филмът-концерт "Мечтите се сбъдват – Графа на НС "Васил Левски" с премиера в афиша на фестивала "Masters Оf Art"

905

"Мечтите се сбъдват" е кинопродукция, която проследява подготовката на най-големия концерт в историята на българската поп музика и неговата реализация пред публика. Това е шоуто на Владимир Ампов-Графа на стадион "Васил Левски" миналото лято.

Премиерата на филма-концерт с приблизителна продължителност 85 минути ще се състои в рамките на фестивала "Masters Оf Art" в Дома на киното от 20.00 часа на 22 февруари.

В първата част зрителят ще стане свидетел на ексклузивния и личен поглед на режисьора Свилен Славов зад кулисите на мащабното събитие. Филмът оборва стереотипите и митовете за това какво значи да бъдеш артист и да твориш в България и разкрива една друга, фина и невиждана досега страна на артиста Владимир Ампов. Последната седмица преди спектакъла на Графа на стадион "Васил Левски" е запечатана в кадри, които показват всички трепети, вълнения, кризисни ситуации, смях и сълзи, част от подготовката. До болка откровен, филмът разказва какво точно влиза в направата на събитие от подобен мащаб и сваля всички завеси, за да поднесе докосваща и истинска история за изпълнените с вълнение последни часове преди излизането на огромната сцена. Освен цялата доза приключения, през които преминават замесените, най-близките хора на изпълнителя ни предоставят неподправени интервюта, разкриващи какво коства подобно премеждие и в личен план. "Мечтите се сбъдват" отваря разговор за "цената", която артистите плащат, за да могат да творят в нашата страна.

Във втората част на филма ставаме свидетели на шоуто, заснето с над 20 камери от екипа на режисьора Вито Бонев. Продуцентът на филма "Монте Мюзик" е селектирал за концертната част четиринадесет от най-големите хитове на Влади Ампов, на които кинопубликата ще се наслади на голям екран и с перфектен съраунд звук.

Влади АмповГрафа, певец, композитор и продуцент: "Изключително съм благодарен, че животът ме срещна с толкова талантливи и добри хора, с които вървим в една посока и заедно сбъдваме мечти!"

Свилен Славов, режисьор на документалната част: "Безкрайно съм щастлив, че бяхме допуснати до тази магия, и заедно с всички замесени обхождахме границата с лудостта, за да сбъднем нещо наистина специално".

Вито Бонев, режисьор на концертната част: "Любовта ми към музиката и към снимането се сляха по перфектен начин в концерта на Графа, за което съм безкрайно благодарен".

В кината в цялата страна продукцията ще се разпространява от 15 март.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички