Голямото завръщане на Postmodern Jukebox у нас ще бъде догодина


Голямото завръщане на Postmodern Jukebox у нас ще бъде догодина

1583

Поп-джаз феноменът Postmodern Jukebox отбелязва завръщането си на музикалните сцени с грандиозно световно турне.

The Grand Reopening Tour започва през есента на 2021 година, ще продължи през 2022, минавайки през САЩ, Канада, Европа и Нова Зеландия. Концертът на колоритната формация в София ще бъде в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 29 юни 2022 г. В края на 2019 г. Postmodern Jukebox се отправи на голяма обиколка да отпразнува настъпването на 20-те години на века, обещавайки на публиката по цял свят най-сензационните партита в стил Гетсби. През декември 2019 г. трупата мина с едни от най-големите си звезди и през София. Всички знаем какво се случи после. Само след седем концерта от турнето Welcome Тo Тhe Twenties 2.0, създателят Скот Брадли се наложи да го отмени, тъй като пандемията заглуши музиката на живо за повече от година. Но чакането най-накрая приключи и Postmodern Jukebox, известни като "музикалната кутия на времето", са готови отново да избухнат със саунда на 20-те. The Grand Reopening Tour ще срещне PMJ с развълнуваната музикална аудитория на пет континента, изпълнявайки някои от най-големите хитове на съвременната музика в класическите стилове на отминали епохи.

"Благодарен съм, че имам възможност да работя с толкова много талантливи хора, а свиренето на живо в концертните зали, пред меломани, е нещо, което наистина ни липсва - казва Скот Брадли - Щастиви сме, че имаме толкова много невероятни фенове по цялото земно кълбо и се радваме да занесем отново настроение и класически звук до всяко кътче на света! Това е "Голямото завръщане", но и също "Голямата среща" – не само за нашите музиканти и екипи, но и среща на Postmodern с феновете на класическото олдскуул забавление". Както обикновено в ослепителните представления на PMJ, The Grand Reopening Tour ще включва ансамбъл от много талантливи певци и музиканти, които ще изпълняват на живо аранжиментите на Скот Брадли, обединяващи много поколения. Към основните трупи често се присъединяват изненадващи гост-звезди, за да направят всеки концерт уникален и непредсказуем – създавайки едно от най-вълнуващите музикални преживявания на живо, сега и завинаги. MusicInsight.com го казва съвсем просто: "Отидете да видите Postmodern Jukebox! Спрете каквото и да правите веднага и отидете да ги видите!"

През последното десетилетие Postmodern Jukebox се превърна в световен феномен с повече от 5 млн. абоната в канала си в YouTube. Началото е малкият апартамент на Скот Брадли в Куинс до студиото в Лос Анджелис, което отговаря на все по-амбициозната визия на неговия създател. Откакто през 2014 година започнаха турнета, Postmodern Jukebox завладяват все по-големи и по-големи сцени, обикаляйки земното кълбо, включващи запомнящи се представления като това в Radio City Music Hall в Ню Йорк. Както писа Huston Press, "проектът на Скот Брадли се превърна в световен феномен за доста кратко време, разпродавайки концерти в повече от 60 страни по света - и с право!". Междувременно Concord Record издаде две компилации на Essentials, включващи класики на PMJ - от изпълнението на блестящата Хейли Рейнхард на парчето на Radiohead "Creep" до версията на "Трилър" на Майкъл Джексън, представена от актьора-комик Уейн Брейди. Съвсем наскоро PMJ преосмисли любимата тема от сериала "Friends" чрез еволюция на музикалните стилове на 20-и век – започвайки от Hot Jazz-а от 20-те и завършвайки с оригиналните изпълнители на "I’ll Be There For You", The Rembrandts. За група, толкова дълбоко свързана с естетиката на джаза – макар че пътуванията ѝ във времето засягат почти всяка основна тенденция в популярната музика, от дуу-уоп до Motown и хеър метъл, отбелязването на 20-те години на века очевидно е символичен крайъгълен камък. По ирония на съдбата оригиналните 20 години на миналия век - "Roaring 20s" – бележат грипната пандемия. "Ужасно е как историята се повтаря – коментира Брадли - и поразително как хората тогава говорят за същите чувства – изморени от това да бъдат затворени и изолирани, преживявайки пандемията. Те просто са искали да излязат, да танцуват, да се забавляват и да се срещат отново. Музиката е изпълнявала толкова ценна функция – вдъхновявала ни е и ни е напомняла за споделената човечност през цялата ни история. И няма никакъв заместител на това - да се съберем и заедно и да почувстваме силата и мощта на живота".

Елате отново да се забавлявате с Postmodern Jukebox в зала 1 на НДК на 29 юни 2022 година, приканиха организаторите.

Билети се продават в системите на "Ивентим" и на касите в НДК.

Evolution Of The "Friends" Theme Song – 1920s to 1990s – ft. Rembrandts

https://www.youtube.com/watch?v=3q7ExHaKt2M

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички