Графа с клубни концерти в Лондон, Варна, София и Шумен този месец, обяви и лятно турне с акустична програма


Графа с клубни концерти в Лондон, Варна, София и Шумен този месец, обяви и лятно турне с акустична програма

1513

Влади Ампов Графа ще изнесе клубни концерти във Варна (8 април), Лондон (10 април), Шумен (15 април) и София (16 април).

Той не е пял в Лондон и Шумен през последните години и феновете му там ще чуят за първи път на живо неговата нова програма. Несъмнено Графа е певец, който гарантира безкомпромисно преживяване на зрителите на шоуто му, като непрекъснато добавя нови любими хитове и изненади в представянето им. Не е тайна, че през последните години той наблегна върху изпълненията си на китара, които вече са задължителна част от концертите му.

Владимир Ампов не спира да създава музика, която публиката обича и пее заедно с него. Неотдавна Графа представи новата си песен "Утре отново", която вече три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български тракове в ефира. Както MySound.bg вече писа, сингълът е заглавна песен на новия сериал "Мен не ме мислете"."Утре отново" звучи в три версии – оригинална, акустична и ремикс на DJ Burlak, като всяка от тях докосва по различен начин меломаните.

Изпълнителят обяви част от летните си дати. Този път почитателите му ще се насладят на изцяло акустична програма. Графа и бендът му вече репетират за нея. Самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от емоции. Първият концерт от е Античния театър в Пловдив на 11 юни, обиколката ще продължи в летните театри на Бургас (16 юни), Варна (15 юли) и този при Военния клуб в Русе на 16 септември.

Билетите са в продажба и истинските фенове бързат да купят своя пропуск за емоционалното лятно преживяване с Графа

Снимка: Коко Кръстев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички