Графа славно завърши лятното си клубно турне в "Маймунарника"


Графа славно завърши лятното си клубно турне в "Маймунарника"

1973

Независимо дали концертът е мултимедиен, акустичен, в зала или в клуб, Графа представя музикална програма от най-висока класа във всяко едно отношение – талант, професионализъм, емоция и отдаденост на публиката.

Поредното доказателство за това беше финалният концерт от лятното клубно турне на родния топизпълнител. Миналия уикенд Влади Ампов събра феновете си в емблематичния клуб "Маймунарника" в сърцето на Борисовата градина в София и над два часа демонстрира как се прави шоу от световна класа. Безспорно успехът му се дължи на комбинацията от тоталните хитове, които създава през годините, и брилянтното им изпълнение, за което наред с Влади Ампов съществена роля имат и музикантите от бандата му Борислав Бояджиев-Борче, Венци Трифонов и Александър Обретенов.  

Клубното турне на Графа премина през цяла България и навсякъде резултатът беше идентичен – разпродадени концерти, заредени с много искреност и емоция, на които публиката остава без дъх и не пуска музикантите да си тръгнат от сцената дори след поредица от бисове. Енергията на Влади Ампов е неизчерпаема – пее емоционално и неповторимо, свири на китара и пиано, а музикантите му са сърцати професионалисти, които безрезервно дават всичко от себе си за публиката.

"Не съм си представял толкова хубав финал на клубното ми турне! Това беше велика вечер в "Маймунарника". "Благодаря за споделените емоции и любовта.Бяхте невероятни!...", искрено коментира в социалните мрежи Графа в деня след последния концерт от клубното си турне.

За радост на почитателите си в цяла България, активната концертна програма на Графа не го уморява, а го презарежда с нови сили да продължи напред и да се раздава за публиката си.

На 16 септември в Русе е последният концерт от акустичната поредица "Утре отново", а на 19 септември Графа ще пее в зала "Яворов" – Благоевград, следващите късметлии са гостите на спортна зала "Свиленград" на 20 септември. За емоционална концертна вечер с Влади Ампов да се готвят и всички от Смолян, където талантливият певец ще излезе в Родопския драматичен театър "Николай Хайтов" на 21 септември.

Първото участие на Графа в София през есента ще е в клуб "Терминал 1" на 8 октомври.

Кадри от концерта в "Маймунарника":

http://youtu.be/2opETN3xsMA

Снимка: Нели Куртева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички