ICE MC пристига в Пазарджик на 30 март


ICE MC пристига в Пазарджик на 30 март

1712

Рапърът и юро-денс звезда Йън Кембъл, известен с псевдонима ICE MC, е първата европейска музикална знаменитост, която се включва в партито "Дискотека на 80-те и 90-те".

Проектът по идея на DJ Емо Йорданов, вече няколко месеца разтърсва централна България с претъпкани класически дискотеки и музика от последните две декади на ХХ век. Сред гост-звездите досега се изявиха Братя Аргирови, Трамвай № 5, Роси Кирилова, група СуперТРИК, Нели Рангелова, Тони Димитрова, Илия Ангелов и Митко Щерев от Диана Експрес, Ева Найденова, Илиана Росини и Звезделин Минков. Програмата е пълна за месеци напред, а се добавят непрекъснато и нови дати към турнето "Дискотека на 80-те и 90-те".

След няколко напълно разпродадени участия в Пазарджик, Велико Търново и Плевен, наред са Казанлък, Сливен, Попово, Хасково, Пловдив, Стара Загора и други градове на страната.

Роденият в Нотингам, Англия, ICE MC ще е първата европейска звезда, която ще се включи в проекта с участие в зала Tiger House, Пазарджик, на 30 март. Ще го подгряват момичетата от трио Viva и балет Магаданс. Дисководещ на поредицата е Васко Громков (DJ VaGro).

Специален гост отново ще е певицата Илиана Росини.

59-годишният Йън Кембъл (ICE MC) се прочу през 1989 година с дебютния си хит "Easy". През 1993 година той започва да работи съвместно с певицата Алексия. Заедно с нея записва едни от най-успешните си хитове, сред които "Think About The Way", "It's A Rainy Day" и "Take Away The Colour".
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички