Италианската звезда Лаура Паузини с първи концерт в България


Италианската звезда Лаура Паузини с първи концерт в България

1428

Лаура Пауизини идва в България за своето десето световно турне през декември.

Звездата ще пее в зала "Арена София" на 16 декември. След разпродаването на някои от най-големите зали в цяла Европа, италианката обявява нови дати от успешното си Световно турне 2023/2024 през зимата на 2024 година. Третият етап от обиколката вече започна с разпродадени концерти в Чили и продължава в аржентинската Movistar Arena, Бразилия, Перу, Еквадор, Колумбия, Коста Рика и Мексико, преди да пристигне в САЩ в края на март.

"Моят подарък за Свети Валентин за вас: турнето ще продължи следващата зима на 2024 г. Ще се върна в Европа, за да бъда отново с вас", така Лаура разкри изненадата в социалните си медии на 14 февруари и спази обещанието си, включвайки и датата 16 декември в София в списъка с места, на които ще пее. "Няма да спирам, защото това, което правя повече от 30 години, е да се кача на сцената и да се раздавам за публиката. Топлото посрещане и любов, които получавам във всеки град, е това, което нося със себе си всеки път, когато стъпя на сцената, и не мога да обясня колко обичана ме накара да се почувствам това...".

Певицата обещава необикновено шоу с огромна продукция, над два часа и половина с изпълнения на емблематични песни от нейната кариера, както и парчета от последния ѝ албум "Anime Paralele/ Almas Paralelas", издаден миналия октомври, поясняват организаторите от Fest Team.

Това ще е първо първото гостуване на Лаура Паузини у нас. Билетите за грандиозния концерт влизат в продажба на 1 март в мрежата на ticketstation.bg. На 29 февруари до предварителната продажба ще могат да се докоснат членовете на Fest Club.

Още за събитието - във Фейсбук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички