Кайли Миноуг: Турне ще има!


Кайли Миноуг: Турне ще има!

3502

По повод появилите се информации в британската преса, а оттам и по целия свят за отмяната на турнето на Кайли следващата година поради докторска забрана, поп дивата и нейният мениджмънт направиха следното опровержение:

„Искаме да поясним, че информацията в дописката от днешното издание на „Дейли Мейл”, че Кайли е отменила предстоящото турне поради докторска забрана, е абсолютно невярна.

Кайли е заявявала многократно, че обича да изнася концерти и че в скоро време се надява да има турне. Засега обаче няма никакви потвърдени дати. Когато има точни дати, те ще бъдат обявени по обичайния начин.

Появилите се дописки, че Кайли е отменила турнето си са неверни, най-малко поради простата причина, че все още няма потвърдени дати за него.

Кайли не е получавала предупреждение от лекарите си, че турнето „може сериозно да навреди на здравето й”. Самата тя няма нищо общо с публикуваните „нейни цитати” в пресата и турнето е част от бъдещите й планове. Здравословното й състояние е добро и в момента се е отдала напълно на промотирането на новия сингъл и албум „X”, който излиза на 26 ноември.”

Дописките за отмяна на тура поради здравословни причини уронват нейния престиж, смятат от мениджмънта на звездата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички