Концерт-спектакълът "Посоки" дава началото на турнето с каузи


Концерт-спектакълът "Посоки" дава началото на турнето с каузи

1334

Националното турне в подкрепа на общественозначими каузи започва с концерт-спектакъла "Посоки" в столичното кино "Люмиер" (зала 11 на НДК) от 19.00 ч. на 5 март.

В събитието ще участват група Спринт, Петя Буюклиева, Нели Рангелова, Милена, Коцето Калки, Искрен Пецов, дует Шик, трио Дежа-вю, Дует с кауза, Красимир Недялков и група Хоризонт.

На сцената ще бъдат изпълнени любими български хитове и нови песни под съпровода на обичаните музиканти оркестър София от Асен Драгнев, Николай Томов, Ивайло Терзиев и Толя Георгиев.

Концертът е в подкрепа на информационната кампанията "Да сверим биологичния си часовник навреме", посветена на хората с репродуктивни проблеми, и каузата "За повече българска музика в национален ефир".

Както MySound.bg вече огласи, част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да стане родител е кауза. Концертът "Посоки" се реализира от сдружение "Спринт Продакшън" с подкрепата на Министерството на културата.

Партньори са сдружение "Независими автори, музиканти и продуценти" (СНАМП), агенцията за публични комуникации "ПроФайл", агенция "Сребърен ключ", фондация "Искам бебе", "Жени с кауза", Труд NEWS, "Хайлайф", "Блондинка" News24/7, "Блиц" и "България днес".

Билети - в касата на НДК и чрез мрежата на "Ивентим" и "Билет БГ".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички