Конкурс за нова авторска песен "New University Talent" подкрепя млади таланти с професионалени записи и концерт


Конкурс за нова авторска песен "New University Talent" подкрепя млади таланти с професионалени записи и концерт

1007

Под мотото "Ти задаваш тона", Нов български университет и bTV Radio Group обявиха началото на конкурс за нова авторска песен "New University Talent".

Инициативата има за цел да популяризира младите таланти, да създаде първите им професионални записи и да насърчи обучението по музика в България.

Конкурсът, реализиран в партньорство с радиостанциите N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock, предлага възможност за участие на автори и изпълнители на възраст между 15 и 30 години. Условията  изискват песните да са само на български език и да не са излъчвани в радио или телевизионен ефир, да не са публикувани в онлайн платформи. Песните могат да бъдат заявявани чрез демозапис, като няма ограничения за стил/жанр на композицията.

Професионално жури, съставено от популярни артисти от българската музикална сцена, представители на Нов български университет и bTV Radio Group, ще определи наградите в конкурса, а публиката ще има възможността да гласува за свой фаворит.

Наградите включват участие в музикален уъркшоп с утвърден български артист, професионален звукозапис на песента и заснемане на Production Video в Радио-телевизионния център на НБУ. Освен това, победителите ще получат шанса да се представят пред широката публика чрез галаконцерт, излъчван в дигиталните канали на НБУ и да се включат в ефирите на bTV Radio Group.

Един изпълнител ще получи и специалната награда на bTV Radio Group за артистично присъствие, майсторско владеене на музикални техники и подходящото им прилагане в изпълнението, стилна визия и отлични комуникационни умения, съчетани в единен професионален подход към представянето.      

Чрез конкурса за нова песен "New University Talent" Нов български университет отваря вратите на модерно оборудваните студиа на Радио-телевизионния си център, за да подкрепи младите изпълнители, композитори, текстописци, аранжори, създаващи оригинален музикален продукт. Популяризиране дейността на талантливите младежи и насърчаването на обучението по музика е и пресечната точка в дейността на образователната институция с радиостанциите от bTV Radio Group, чиято дългогодишната работа е представянето на разнообразна високостойностна музика и създаването на качествено информационно съдържание.

Регистрация за участие може да бъде направена на страницата на конкурса  до 1700 ч. на 31 март.

Още - на профилите във Фейсбук, YouTube и Instagram - https://www.instagram.com/newuniversitytalent/?fbclid=IwAR0X_D6GRUdyFNxsaskc6bg6bHHVMsk8RGr76lRFrj2XVbHakb6-Hu3KW4Q.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички