Лени Кравиц обяви Blue Electric Light Tour 2024, ще пее в Бургас през лятото


Лени Кравиц обяви Blue Electric Light Tour 2024, ще пее в Бургас през лятото

1109

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне Blue Electric Light Tour за 2024, което ще премине и през  България.

Концертът по покана на Live Nation, Fest Team и с подкрепата на КМД и община Бургас ще се състои на Морската гара на 6 август.

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. "Blue Electric Light" е 12-и студиен диск на Лени Кравиц. Знаменитият артист композира и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рок-ен-рол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер, той продължава с глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата. "Blue Electric Light" обещава да е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. 

Кравиц се изявява като автор, продуцент и мултиинструменталист ярко. Той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него, коментират вече запознати с материала.

В четвъртък Кравиц пусна новия си сингъл "Human" - втори от задаващия се албум, чиято премиерна дата е насрочена за 24 май, два дни преди рождения ден на музиканта. Американецът представи парчето на живо в предаването The Tonight Show, където показа завидна за възрастта си форма.

Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започна на 24 март.

Организаторите обръщат внимание, че при покупка феновете няма да получат билети с QR код, а единствено разписка за извършено плащане и успешна резервация. Пропуските си ще получат най-рано 14 дни преди концерта, а, ако последват линка в потвърдителния мейл, ще могат да видят и детайли за направената резервация.

За повече информация можете да разгледате https://festteam.bg/lenny-kravitz-guide/.

Още - на:

https://lennykravitz.com.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team - на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички