Мариза превръща зала 1 на НДК в португалска кръчма


Мариза превръща зала 1 на НДК в португалска кръчма

4327

Световноизвестната португалска звезда Мариза (Mariza) ще пристигне ден преди концерта в София на 11 април, веднага след шоуто си в Женева.

Въпреки че очаква през септември да се появи първата й рожба, фадищата не отмени турнето си и продължава да пее, отдавайки почит на своята публика. Последните й концерти в Амстердам, Рим и Милано преминаха при зашеметяващ успех, защото голямата певица още по-всеотдайно раздава цялата си положителна енергия и любов на своите зрители и почитателите на фадо музиката.

След края на турнето си през юли португалската звезда ще направи дълга почивка в очакване на първата си рожба. До средата на следващата година Мариза ще спре концертната си дейност и ще се отдаде на детето си.

Независимо от деликатното си състояние тя не проявява никакви капризи за гостуването си у нас. Както MySound.bg съобщи, Мариза ще пее в зала 1 на НДК на сцена, която ще пренесе публиката в атмосферата на типичните португалски кръчми – фадо къщи.

Пазете си билетите за концерта - те ще бъдат разиграни на томбола, която ще определи кои двама души ще заминат за 5-дневна почивка на прекрасния португалски остров Мадейра на 5 май, обясняват организаторите на концерта "БГ Саунд Стейдж".

Някои печеливши пък ще получат бутилка прекрасно португалско вино. Наградите са осигурени от сайта Tialoto.bg – медиен партньор на изявата.
 
Още на следващия ден след шоуто влезте в Tialoto.bg, за да проверите дали сте сред късметлиите. Разиграват се номерата на местата на всички продадени билети и всеки има шанс.

Билети могат да се купят от Билетен център, НДК, както и мрежата на "Ивентим", "Германос" и "Пикадили", "Офис1 Суперстор" и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички