Мениджърите и адвокатът напуснаха Бритни Спиърс


Мениджърите и адвокатът напуснаха Бритни Спиърс

2900

Мениджмънт компанията, кято управляваше делата на Бритни Спиърс, прекрати взаимоотношенията си със звездата.

"Прекратихме професионалните си взаимоотношения с Бритни Спиърс. Вярваме, че Бритни е изключително талантлива и има изключителни постижения. Но текущи обстоятелства ни пречат да вършим работата си както трябва. Желаем на Бритни всичко най-добро", се казва в официално съобщение на мениджмънта й.

Новината идва само часове след като адвокатът, който представляваше Бритни в делото за попечителство над децата й срещу бившия й съпруг Кевин Федърлайн, също реши да прекрати връзките си с певицата.

Не е ясно доколко решението на адвоката е свързано с други две актуални новини около Бритни.

От първата става ясно, че в делото срещу Бритни ще свидетелства и бившият й бодигард от началото на тази година. Очаква се показанията му да разкрият, че певицата се разхождала гола в къщи пред децата си, вземала наркотици и не била добра майка. Бодигардът Тони Барето е работил за нея непосредствено след излизането й от рехабилитационната клиника и бил уволнен само след два месеца, защото не чул заповед на Бритни да вдигне шапката й.

Във втората новина полицията потвърди, че е получила информация, сериозно е разследвала и дори е предупредила бившия съпруг на Бритни Кевин Федърлайн, че има данни срещу него да се подготвя поръчково убийство. Полицаите отказаха повече подробности по тази новина, като казаха само, че този случай е приключен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички