Миро завършва турнето си Best Оf с грандиозен концерт в зала "Арена София" през април


Миро завършва турнето си Best Оf с грандиозен концерт в зала "Арена София" през април

1193

Миро ще завърши турнето си Best Оf с концерт в зала "Арена София" на 17 април.

The Grand Finale ще бъде голямата кулминация на поредицата, която започна миналия август. Тогава се състоя премиерата на неговата антология "46", събираща песните му, всяка от които е "печат" не само в душата на публиката, но и в историята на българската поп музика. Той е притежател и на един от най-емоционалните гласове у нас, създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, с талант и присъствие, които са му спечелили заслужено място на върха. Като тръгнем от "Някога преди" – първото му самостоятелно парче след Каризма, минем през "Губя контрол, когато", "Август е септември", "Убиваме с любов", "Гълъбо", "Печат от моята душа", "Очите", "Сувенир", "Върха на планината" и стигнем до "Повече" – дуетът му с Alma, който стана любим на милиони българи, Миро може да се похвали само с песни – съкровища. Всички чакаме от години изпълнителят да събере тези бижута на едно място.

Best Оf започна от сцената на пълния летен театър в Созопол през август, а след това концертите бяха в Бургас, Стара Загора и Варна. В София близо 4000 души аплодираха и пяха заедно с Миро на първия му за годината концерт в зала 1 на НДК

В кулминацията на обиколката Best Оf бяха включени големите хитове на Миро от последните 23 години, както и нови песни, които подготвя за издаване в момента. Този концерт дава възможност феновете на Миро да се потопят в магията на неговата музика и да споделят емоцията и атмосферата на изпълненията му на живо, след като всички дати от турнето бяха разпродадени значително по-рано. "Причината сте Вие!", сподели Миро. За концерта в "Арена София" той и екипът му подготвят цялостно музикално преживяване за зрителите с допълнителни визуални ефекти, танцови изпълнения и специални гост-изпълнители.

"Турне 2024" започва от пловдивския античен театър на 17 юни. 

Междувременно Миро работи и върху нов албум, който се очаква да излезе тази година.

Медиен партньор на турнето е БГ Радио.

Билети за The Grand Finale на Миро на 17 април може да закупите ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички