Музикална прегръдка с Ladi6 и DJ Vadim


Музикална прегръдка с Ladi6 и DJ Vadim

4583

Прегръдката, казват някои, е по-силен жест от целувката.

Има някакво особено вълшебство в този момент на тишина и споделяне на емоция без думи. А когато стане едно такова есенно и по септемврийски носталгично (за който и да е липсващ  душевен елемент), несъмнено търсим някой, някъде, нещо да ни захрани с онази позната енергия.

С това лирическо отклонение и внимателно прескачане на локвите, в рамките на петък, 13-ти, се отправям към клуб "Микстейп" 5. Там, уважаеми, бяхме хубаво и добре прегърнати. Музикално.

Съвсем като на среща, изначално свенливо и лекичко си тактуваме с първите прокрадващи се усмивки, докато малко по малко се отпуснем. Радио Boogie.FМ - през ръцете на Рамзи Херкулес, донесе фънк и грууви докосване в клуба. Тук-там някои бързо се увличат и казано съвсем по ежедневному, си "разцъкваха" с бодри стъпки. Както клишетата казват "с добра компания времето лети", така и неусетно часово прекрачихме фаталната дата, без да ни сполети нищо. Освен доброто настроение, разбира се.

EventЕase и музикалната платформа My Beat от Ballantines’s подтикнаха за преминаването към нещо като втората фаза от тази общоинтимна среща. Хлътнахме от раз, Ladi6 и половинката й Parks ни очароваха! Винаги ми е било чудно как в един човек се таи глас, който може да завладее цяла зала. Тя го прави и то по всички възможни начини – с нежност, бързина и мощ, импровизации (доста впечатляващо), заряд и динамичност.

Независимо в коя песен ще изберете да се вслушате по-внимателно, винаги ще откриете идеалната симбиоза между лирики и инструментал. Свеж и топъл полъх от соул и хип-хоп. Чухме голяма част от излезлия едва преди месец нов албум "Automatic" – "Ikarus", "Slow Ride", "People Talking", "Shine On", "Automatic"... и си в друг свят. Текстове като "Like Water" ти връщат усещането за лекота (още по-ясна идея за посоката на усещания може да ни даде колието й с надпис "FAITH"). Със сигурност нещо позитивно се закорени у публиката. Pаrks не се ограничава до способностите си на пулта, в някои от песните участва като вокал и направо им завиждам (благородно) как перфектно са се намерили:)

Задъхано и развълнувано. Както при всяка среща, която се развива така, както сме си мечтали. И за да не сложим корковата тапа на бутилката от емоции, продължаваме с DJ Vadim. Реге, рага, фънк, хип-хоп, дъб, трап... и всяка следваща песен ти е "ааау, ето тази ми е много любима!", та в общи линии няма как да спреш. Из малките часове на нощта, клонейки към сутрешни, приключи тази наша среща.

Занасяме си прегръдката вкъщи, до следващия път!

Снимки на Яна Пункина - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички