Панайот Панайотов: Нека казват, че съм чалгаджия


Панайот Панайотов: Нека казват, че съм чалгаджия

4305

"Никой от нас не печели от войната с фолка", каза на промоцията на новия си албум "Шопкиня 2" легендата на родната естрада Панайот Панайотов.

"Нека ме наричат чалгаджия, само искам да ме коментират. Истината е, че трябва да се учим от фолкпевците – колкото и да не се понасят, те правят съвместни турнета и когато са на сцена, забравят личните отношения. А в поп-музиката винаги има скандали, всеки е срещу всеки и нещата не вървят", възмути се певецът на събитието във вторник.

Това е причината преди година да се провали идеята му за съвместен концерт на всички мъже в поп музиката, довери още той. Повечето отказали да делят сцена с колегите си, понеже смятали другите за не толкова изключителни колкото себе си.

"И в този албум ритмите са балкански – но това не е чалга. Вярно е, че радиата и телевизиите са корумпирани и не излъчват новите ми песни. Докато не си платя", разкри болката на колегите си Панайот.

Освен албум, певецът представи пред журналисти и три нови видеоклипа – единият от които ремикс на така обичаната песен "Шопкиня", която не се стърпя и изпълни и на живо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички