Пет дена Аларма Пънк Джаз фест срещу империалистическата скука!


Пет дена Аларма Пънк Джаз фест срещу империалистическата скука!

5014

Отделните гигове в афиша на "Аларма Пънк Джаз" по програма "Христо Ботев" най-накрая се разрастнаха до пълнокръвен петдневен фестивал.

В седмицата между 27 април и 1 май Второ студио на БНР ще приютява поне по една група всяка вечер, съобщиха организаторите.
 
Концертите - както винаги, ще бъдат излъчвани на живо в предаването "Аларма" от 21.30 по "Христо Ботев". Единствено в четвъртък програмата е между 19.00 и 21. 00, като ще върви в предаването "Фалшименто" по Радио "София". След кратък антракт купонът ще продължи в "Аларма" от 21.30.

Сред потвърдилите участието си артисти са Осил Амук, които акустично ще открият феста в понеделник в 21.30. Френското пънк-джаз-турбо-фолк дуо Виалка Микро Оркестра, тръгнало на турне в Източна Европа, ще се изяви във вторник в същия час.

В следващите дни през студиото на БНР като на парад ще преминат Способ и Битов Терор.

След първомайската манифестация "Аларма Пънк Джаз Фест" ще бъде закрит с цяла нощ музика - Ехо, Насекомикс и Давид Проджект ще напълнят времето на предаването "Аларма" и петъчния нощен блок.

Спартак Йорданов ще осигурява визиите в някои от вечерите. След около седмица ще е готов и окончателният лайн-ъп.
 
По традиция входът е свободен, а освен във Второ студио на БНР, концертите от събитието ще можеш да слушаш и на вълните на Радио "Христо Ботев" и (само в четвъртък) Радио "София".
 
За повече информация може да следиш www.mysound.bg и www.bnr.bg/HristoBotev

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички