Риана се страхува от Българския чадър?


Риана се страхува от Българския чадър?

4200

По ирония на съдбата момичето, което изпя суперхита на лято 2007 "Umbrella" ("Чадър"), изпада в паника, щом чуе думата "чадър".

Шотландският вестник "Дейли Рекърд" пише, че 19-годишната ар-ен-би звезда развила параноя, след като й разказали историята за убийството на българския дисидент Георги Марков през 1978 в Лондон с помощта на чадър, инжектиращ отрова.

Певицата била толкова потресена от чутото, че поискала да се утрои охраната й за концерта в английската столица, който трябва да се състои на 16 декември.

Преди това обаче шоколадовата Риана ще трябва да посети София, и то като участник в лайф, чийто символ е именно оранжевият чадър на "Вивател".

Тази мисъл леко паникьосвала красавицата, но тя нямала намерение да отлага гостуването, а просто щяла да вземе приятеля си Джош Харнет, за да я пази.

На холивудския актьор му върви в София.

Само преди година той обикаляше столичните заведения с друга известна дама под ръка - секссимвола Скарлет Йохансон. Двамата освен че се снимаха тук в продукцията "Черната далия", имаха и страстна връзка, която не убегна на българските папараци.

Малко след края на снимките обаче Джош се раздели с колежката си и се хвърли в обятията на доста по-младата от него Риана.

На 30 ноември, когато е концертът на мулатката на площад "Батенберг", ако имаме късмет, ще видим и възлюбения й - този път в ролята на неин бодигард, пише вестник "Новинар".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички