Рок звездата и секс икона Victoria De Angelis (Måneskin) с диджейски сет в София. Застава зад пулта в City Stage


Рок звездата и секс икона Victoria De Angelis (Måneskin) с диджейски сет в София. Застава зад пулта в City Stage

1060

Кралицата на баса, модната икона и момичето на момента, секссимволът с пулсираща енергия, идва у нас за опасен личен експеримент – Victoria De Angelis е готова да примами всички да се присъединят към нейния нахален, модерен техно култ.

София посреща най-вълнуващата басистка в света, но зад диджейския пулт, в City Stage на 30 март.

Забавна, атрактивна и дръзка – Victoria е единствената дама в световния феномен Måneskin, но това не ѝ е достатъчно. Тя не спира да търси усещането за свобода и динамика в живота и на други поприща. Това нейно желание се появява още в ранна възраст, когато Vic се пързаля с кънки, играе футбол, свири на бас китара и се отдава пълноценно на всяко парти преживяване. В началото музиката ѝ служи като оправдание за пропускане на училище и за неспокойния характер. Но вечното ѝ бунтарството естествено се превръща в нейна професия и житейски път като музикант на пълен работен ден.

Victoria с лекота преминава от рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин и открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете. Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години, а диджей сетовете ѝ, особено подходящи за танцуване, се носят на вълните на енергичното техно и baile фънка. Victoria смесва тези влияния смело с естетиката y2k трендовете и създава синтез, който се трансформира в потно и свръхенергично клубно преживяване.

Билети за софийския гиг на провокативната хулиганка - в мрежата на ticketstation.bg. Събитието във Фейсбук - тук.  

Още за събитията в портфолиото на Fest Team може да намерите на:

festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи с най-актуална информация.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички