Рут, Нуфри, Деси, Чаво и Соулизейшън в силна комбина


Рут, Нуфри, Деси, Чаво и Соулизейшън в силна комбина

5427

Звездни музиканти от модерната българска сцена ще определят звученето в столичния клуб "Строежа" от 21.00 ч. утре, 31 май.

В проекта, събран специално за случая, са Рут, Димитър Василев - Нуфри, Соулизейшън (Soulization), Деси от Фючър Шок (Phuture Shock) и Чаво.

С тяхната продължава новата стратегия членове на добре известни български групи, както и отделни изпълнители, да се изявяват в популярното заведение, моделирайки вечерта изцяло според своите виждания. Идеята за подобен пърформънс идва от самия клуб, но тематичната насоченост и начинът на провеждане зависи абсолютно от конкретните участници. Този път стиловете ще варират от фънк и соул, през ню джаз и рок, до дръм-ен-бейс и джънгъл на живо.

Нуфри, познат от Паникан Уайаскър (Panican Whyasker), Bastardolomey, Пиромания (Pyromania) и още серия култови за родната сцена банди, ще заложи рок и рокабили. Към края на вечерта той ще се включи на живо в дръм-ен-бейс и джънгъл импровизации в компанията на Чаво (Cotton Records) и Соулизейшън, зад който псевдоним се крие барабанистът на Пиромания - Васил Вутев. Именно Васето, освен в привичната си роля на ударни, ще застане и зад пулта, където, наблягайки на ню джаз, соул и фънк, ще представи съвместния си проект с Рут.

Вокалистката е сред най-новите и нашумели изпълнители. Тя доказва класа с всяко следващо предизвикателство. Деси, освен като член на една от малкото, но особено впечатляващи български лаундж формации - Фючър Шок, отдавна е позната и утвърдена в диджейските среди. Нейният сет ще изобилства от фънк, лаундж и чил аут. Тайна остават сешъните, които биха могли да хрумнат на петимата на място по време на вечерта.

Музикалното събитие ще продължи до късно през нощта.

Билети - в мрежата на "Тикетстрийм" - вериги магазини "Офис 1", "М-тел", "Техномаркет", "На Тъмно", "Ориндж", "Строежа" и останалите каси на компанията.

Цената им е 7 лв., а броят - ограничен.

Първото подобно парти, проведено преди две седмици, бе поверено на двама членове на Бейбифейс Клан (Babyface Clan) - Иво Стоядинов и Насо Русков, които предложиха своите смели виждания за алтърнатив и електро.

А новото събитие става възможно със съдействието на "Grolsch" - холандската бира, подкрепяща независимото изкуство във всичките му форми.

Още - на:

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички