Стратия: След дълъг престой съм тук. Сам, но по–силен!


Стратия: След дълъг престой съм тук. Сам, но по–силен!

4041

След труден период Стратия е отново на сцената по начин, по които винаги е искал.

Две години след като напусна бившите си продуценти и преживя нещастна любов, младият изпълнител е пълен с енергия за ново начало.

“Преживях много разочарования, и в личен план, и в работата ми”, споделя Стратия. “Разбрах, че подкрепата на семейството и приятелите ми в много случаи е по–силна от всички привидно лъскави, но лишени от съдържание заблуди. Винаги съм знаел, че неистините около мен, повторени няколко пъти ще се превърнат в истини. Сега съм тук, с моето собствено и нережисирано от някой друг лице, за да бъда АЗ. Разбрах, че има периоди в живота, в които е лукс да бъдеш себе си, и съм щастлив, че сега мога да си го позволя.”

Завръщането му се нарича “Отново”. Музиката е изцяло композирана от него, а текста е написан от МО., с когото той е работил по много от текстовете за първия си албум. Автор на аранжимента е Жоро Янев.

Новият и провокативен имидж на изпълнителя е основен акцент във видеото на “Отново”. Автор на клипа е Ники Скерлев, режисьор и на “Платонично” - песента, която направи Стратия популярен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички