Тео (Мюзик Айдъл) записва първа самостоятелна песен


Тео (Мюзик Айдъл) записва първа самостоятелна песен

5025

Днес, 05 ноември 2007, Теодор Койчинов-Тео влезе в студио, за да запише своя първи самостоятелен сингъл. Парчето се казва „Аз и Ти/ Ти и Аз”. То е по текст на Тома Марков, а музиката е на Марсело Венгровски, Жилберта Антония Карон и Себастиян Фучи, интернационален творчески екип, отговорен за хитове на много финалисти от "Мюзик Айдъл" от различни точки на планетата.
                             
Песента ще се появи в българския радиоефир съвсем скоро. Възможността Тео да запише свой самостоятелен сингъл е изцяло благодарение на подкрепата на "Кока-Кола".

„За мен "Кока-Кола" винаги е била марката на оптимистите, на хората, които вярват в себе си и в мечтите си. Аз самият съм точно такъв човек и затова се радвам, че ще работим заедно. Чудесно е, че музиката в България все още среща подкрепата на компании като "Кока-Кола"”, казва Тео и добавя: „Песента „Аз и Ти/Ти и Аз” ме грабна още в мига, в който я чух. За мен беше ясно, че това е моята песен. Винаги съм си представял, че първият ми солов сингъл ще бъде точно такова красиво и мелодично парче, което да остане, да се запомни.”

Към парчето ще се снима и видео клип. За целта на сайта www.cokemusic.bg, веднага след като песента е готова, ще бъде обявен свободен конкурс за сценарий на видеото към „Аз и Ти/Ти и Аз”. В него могат да участват всички, които харесват изпълненията на Тео и новата песен. Най-красивото предложение ще бъде използвано за основа на клипа, а победителят ще бъде обявен за сценарист и лично ще присъства на снимките.

Тео вече записа и дуетна песен с Невена Цонева. “Всеки път обиквам те” по текст на Лора Владова ще влезе в дебютния албум на певицата, който излиза до дни в България от "Вирджиния Рекърдс".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички