Васко Кръпката искрено и лично пред Плешивото куче за новия албум на Подуене Блус бенд "Не се продава"


Васко Кръпката искрено и лично пред Плешивото куче за новия албум на Подуене Блус бенд "Не се продава"

2808

•  В Деня на кучето с Кучето на крайния квартал - кога, как и защо го напусна, за да се превърне в Самотния вълк? Премиера на новия албум на Подуене Блус бенд "Не се продава". Към Мисисипи, но от Перловец - през меандрите на Дунав и Миляцка.

•  Във времена, когато светът подклажда опасни огньове на конфликти и скандали, ще попушим от лулата на мира с един човек, който е кръстил стила си чворкютук дизайн - сковани неща с тесла и пирони, както са ги правили старите трънчани. Теслата и пироните са му най-любимите инструменти след китарата и хармониката. И много държи на своето трънско начало, съчетано с непоколебимото софийско копеле, заразено от световния хипарски непукизъм. Предпочитаните му дизайнери са Пиер Кръпчен, Джорджо Кръпчани, Юнайтед Калърс Ъф Кръпентон, Ив Сен Кръпчан и Кръпчан Диор. Ветеран, който обаче не е от старите винили, а е в непрекъснат творчески екшън. Васил Георгиев по прякор Кръпката. Искрено и лично за:

- Кое "Не се продава"

- "К'во става бе, хора"

- "Старият компас" в днешното време

- "Нова история БГ"

- Последните попълнения в Подуене Блус бенд

- Обогатеното звучене на групата

•  Музикална кинология: Кучето на Павлов гони Котката на Шрьодингер.

•  С Лайка в открития космос. Директно от Байконур: Laika & The Cosmonauts, Asian Kung-Fu Generation и Иди к папочке. Цялата история за знаменитото куче, което се покри със слава, но посмъртно. Самоед-териерът е първото живо същество, което напуска пределите на планетата на борда на втория изкуствен спътник на Земята, изстрелян от Съветския съюз на 3 ноември 1957 година.

• Честит рожден ден на Ведран Муягич (Dubioza Kolektiv) и Prvi Maj - на всички.

"Плешивото куче" се излъчва по програма "Христо Ботев" (92.9 FM) по БНР с автор и водещ Ивайло Кицов всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички