Васко Василев ще направи първото си турне в България


Васко Василев ще направи първото си турне в България

4390

Дни преди Коледа, Васко Василев ще направи първото си турне в България, озаглавено FreeMix.

Концертите ще се състоят както следва: на 28 ноември в Драматичен театър на Велико Търново, на 30 ноември в зала "Яворов" в Благоевград, на 1 декември  в Драматичен театър в Пловдив и на 2 декември в Зала 1 на НДК в София.

Билетите за концерта в София са с цени 30, 40 и 80 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на eventim.bg, ticketstream.bg и билетен център НДК. За останалиет градове – Велико Търново, Пловдив и Благоевград, цените са 10 и 15 лева на касите на съответните сцени.

Концертите от турнето ще включват както популярни мелодии, така и доста нов репертоар, обединен стилово от класическа музика в комбинация с балкански и български фолклор, испанско фламенко, аржентинско танго, цигански ритми. Звученето ще бъде доста по-акустично и за първи път няма да има оркестър, а само шестима музиканти. Това са Майкъл Мартин (кийборд), Фъргъс Жеранд (барабани), Тони Кантеро (китара), Жилберто Перейра (бандонеон), Антон Холоденко (електрически бас) и Памела Никълсън (пиано и кийборд), със специалното българско участие на Лили Йончева на перкусиите.

Турнето съвпада и с премиерата на новия албум на Васко Василев - "Free", който ще излезе на 26 ноември в каталога на "Вирджиния Рекърдс" за територията на България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички