Виж кой спечели книгата "АББА.Завръщането" на Георги Тошев


Виж кой спечели книгата "АББА.Завръщането" на Георги Тошев

1279

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението отново беше от нашите приятели в "Книгомания", в чийто каталог се появи творбата на Георги Тошев  "АББА. Завръщането". Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с луксозното издание. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя актриса изпълнява песента на АББА "When I Kissed Тhe Teacher" в продължението на филма "MammaMia!"?

Вярното е: Лили Джеймс.

Честито на Малвина Найденова и Калинка Захариева.

С появата на албума "Voyage" голямото завръщане на квартета беше отбелязано в България с пускането в продажба на специално издание "АББА. Завръщането", чийто автор е журналистът Георги Тошев. Той е един от най-заклетите фенове на шведската четворка от десетилетия и успява да получи информация буквално "от кухнята" за предстоящото през май 2022 година аватарно шоу на АББА в Лондон.

Комплектът "АББА. Завръщането" включва две книги: "АББА. Завръщането" (88 стр.) и "Mamma Mia! Филмът. АББА. Продължението" (184 стр.) + 3 броя оригинални пощенски картички с фотографии на групата от 70-те години + 1 плакат (28*41 см).

Цветните снимки са част от изданието "АББА. Завръщането" благодарение на "Вирджиния Рекърдс", "Анимато Мюзик", Polar Music, Universal Music, ABBA: The Мuseum, BLITZ Media Ltd., Георги Тошев, Румен Василев, Официален АББА фен клуб - България, Kelly Jonson (частна колекция), Andrew Stock и M & R Photos Services.

От "АББА. Завръщането" ще научите за т.нар. АББАтари, които ще видим на специалното дигитално 100-минутно шоу, което се подготвя от екип на Джордж Лукас ("Междузвездни войни") вече няколко години в строга секретност, какво ще представляват костюмите, какви са новостите в живота на Агнета, Бени, Бьорн и Ани-Фрид. Арената, която бе построена за спектакъла, се обслужва от над 100 работници, а за изпълненията се грижат над 800 аниматори, разказва Георги Тошев, който следи всички новини за групата.

Албумът "Voyage" беше предходен от три сингъла - "I Still Have Faith In You", "Just A Notion" и "Don't Shut Me Down". Изданието продаде над милион бройки в световен мащаб още в първата седмица след излизането си и дебютира под №1 в редица страни, беше много добре посрещнато и от критиката. 

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички