Виж кой спечели компилацията Club Alcohol Sounds Like с MySound


Виж кой спечели компилацията Club Alcohol Sounds Like с MySound

3344

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Двама фенове на модерната авторска българска музика и на MySound.bg се сдобиват безплатно с нещо безценно - компилацията "Club Alcohol Sounds Like…" Vol 1. В албума са някои от изпълненията по време на първия сезон на Sounds Like…  - популярната поредица за авторска музика, домакин на която е столичният клуб Алкохол (Alcohol).

MySound.bg е медиен партньор на едно от малкото събития у нас, които дават зелен светофар на млади и одарени групи и отделни изпълнители - при това от всички стилове, които ясно и категорично са се заявили за вбъдеще.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя банда откри миналогодишния сезон на клуб Алкохол?

Вярното е: Сепуко 6.

Щастливците са: Ангел Георгиев и Светослав Трайков.

Честито!

Компактдискът "Club Alcohol Sounds Like…" Vol 1 съдържа девет парчета на различни банди, дефилирали на сцената. Първото е новият сингъл на група Sepuko 6 (Сепуко 6) - "Slim". Веднага след тях в диска е парчето "Shizo Doll" на лошото момче на българския рок-ен-рол Нуфри с новата му банда Skitnicks. В сборния проект също има песни на бандите Vendetta (Вендета), Од Крю (Odd Crew) и Балканджи, включени в техни тиражирани вече албуми, и други.
 
Поради многочислеността на артистите, изявявали се в афиша на поредицата, очаквайте продължение в скоро време, анонсираха издателите.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички