Viva: Трите момичета с кавър на "Коледа" на Б.Т.Р. (Видео)


Viva: Трите момичета с кавър на "Коледа" на Б.Т.Р. (Видео)

1647

След близо две десетилетия в ефира, авторската песен "Коледа"  на Б.Т.Р. с неподражаемия глас на Атанас Пенев, е с кавър на 19-годишните чаровни и талантливи момичета от трио Viva.

Парчето с ново звучене е с аранжимент на Славчо Николов и Алекс Нушев. Снимачната площадка на красивото и празнично видео с усмивките на момичетата е звукозаписното студио на Viva. Режисьор е Христо Порязов. Музиката и текстът на "Коледа" са на Славчо Николов
https://youtu.be/Vb0OgmfluPc

Viva е в състав Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. Триото е сформирано сформира през 2012 година. Момичетата имат 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети отличия. Занимават се с музика от 4-годишна възраст в център за изкуства "Зорница", като са солистки в два албума. Главни героини са в първата детска рок опера "Така ще бъде" и в музикални спектакли.  Участнички са във ТВ форматите "Големите надежди", националната селекция за детската “Евровизия", финалисти в БНТ Парк Live с авторска песен, сезон 6 и 7 в "Гласът на България". Три поредни години са част от Успелите деца на България към фондация "Димитър Бербатов".  Най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок песен "София пее" през 2019 г.

Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов/Б.Т.Р., с когото записват и песните за дебютния си албум. От 2021 година певиците са студентки редовно обучение: Виктория Чешмеджиева - УНСС специалност "Медия икономика", Йоана Великова - УНСС специалност "Журналистика", Виктория Ехиянова - Национална музикална академия "Панчо Владигеров" в специалността "Поп и джаз пеене".
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички