Вяра, любов и музика от Светлана Близнакова – Sevi и София Госпъл хор в Joy Station


Вяра, любов и музика от Светлана Близнакова – Sevi и София Госпъл хор в Joy Station

1937

Един разтърсващ женски глас, който разказва музикални истории; 4 души бенд с рок в кръвта ще покажат сантименталната си страна и 20 солисти от София Госпъл хор, чиято мощ и добра енергия ще превърнат един 90-минутен лайв в преживяване на ръба на киното – така изглежда в цифри акустичният проект, с който Светлана Близнакова- Sevi ще превземе Joy Station от 21.00 ч. на 29 април, петък.

Ексклузивният концерт непосредствено след Великден идва с посланието, че днес се случва само веднъж и изборът да обичаме без его, да простим и да споделяме доброто чертае светъл път за всеки от нас.  

На сцената на в столичния клуб Светлана Близнакова ще бъде подкрепена от Рали Велинов (бас, Sevi), Александър Кирилов (китара, Sevi), Милена Генева (беквокал, Вокализирай това) и Мартин Профиров (барабани, P.I.F.). В сетлиста са парчетата от дебютния солов албум "Tomorrow", в който мелодичният рок флиртува с блус и кънтри звученето.  

"Този проект е емоция, която отдавна бушува в мен и търпеливо чакаше своя миг. В последните няколко години исках да се обърна към хората с апел да погледнем в себе си и да намерим истински важните неща. Заглавието "Tomorrow" е вдъхновено от идеята за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме смело неизвестното.  Избрах много различно и по-акустично звучене за проекта, за да го дистанцирам от Sevi и да му придам друго въздействие. Миналата година издадох и сингъла "Memories", който ще бъде част от предстоящ втори солов албум - споделя Светлана - Всяка една песен носи дълбоко, емоционално послание и смисъл, а за мен работата по албума беше и начин да се провокирам и да изразя своята по-нежна страна". 

Изборът на София Госпъл хор като трамплин за емоционалната градация на концерта в Joy Station вокалистката на Sevi обяснява така: "Още от първите месеци от работата по соловия ми албум си бях обещала, че някой ден ще го представя именно с вокалистите на Гери Балевска, защото в синхрон с тях аранжиментите ще прозвучат в пълния си блясък, такива каквито съм си ги представяла винаги".

Близнакова и нейните момчета ще ударят преди Epica в "Арена Армеец" на 30 април.

Достъпът до всички събития в Joy Station е свободен, без изискване за предоставен зелен сертификат за ваксинация.

Билети за ексклузивния концерт на Светлана Близнакова, бенда ѝ и София Госпъл хор - в мрежите на Eventim, URBO, Ticketportal, на касите на "Фантастико" и на място.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1003300543930150
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички