3 класически диска на Ю Ту идат на нов глас


3 класически диска на Ю Ту идат на нов глас

5166

И Ю Ту (U2) решиха да изтупат прахта от старите ленти.

Разгеле!

Подобно на много други групи, Боно и Ко. приготвят за преиздаване три класически диска, ремастерирани и обогатени с неиздавани досега парчета и ремикси.

Очевидно новият албум на ирландските рок ветерани, обещан на феновете за 2009, има да почака: подобен ход е присъщ за артисти, хвърлили дума, но преценили, че не са в състояние да я спазят. Поради какви причини, е друг въпрос.

Фактите: "Universal" готви да пусне на музикалния пазар ъпдейтвани и ъпгрейдвани, с препипан саунд, тавите на Ю Ту "Boy"(1980) , "October"(1981) и "War" (1983), съобщава "Billboard".

Парчетата, предвидени за новата версия на "Boy", са "Speed Of Life", "Saturday Night", "Cartoon World", "Boy-Girl" и "11 О'Clock Tick Tock", за "October": концертни варианти от Лондон и Бостън, както и от участие на бандата в "ВВС"; а купувачите на "War" намазват неизвестните досега "Angels Too Tied To Тhe Ground" и няколко ремикса - на "New Year's Day" и "Two Hearts Beat As One".

Идеята за отделен проект с неиздавани песни на Ю Ту се появи за пръв път преди време, когато на бял свят излезе видеото към песента "The Saints Are Coming", записана съвместно от Ю Ту и Грийн Дей. Предложението бе тя да е сингъл към проекта. Изглежда обаче мениджмънтът на бандите и търговските им виждания не смля. Въпреки че целта на сътрудничеството между двете групи бе да участват заедно в акцията за набиране на средства за "Music Rising", а събраната сума да иде за възстановка на инструментите, които музикантите загубиха по време на урагана "Катрина".

После сайтовете разтръбиха, че ремикс на Лари Мълън и Адам Клейтън по "Mission: Impossible" на Лало Шифрин, излетял в "MTV" няколко месеца преди излизането на филма, ще е перфектен сингъл от подобна антология.

Но всуе.

Като капак Ю Ту влязоха в ташаклийски тест на сп. "Q" за отговор на въпроси, зададени от хитове на музиканти, но получили отговор от истински ексепрти.

Ю Ту нахлуха с “Who's Gonna Ride Your Wild Horses?”

Отвърна им Шарън Кадман от Британски национален тръст по езда: "Всъщност, всеки може. Имаме три школи по езда, където могат да ви научат да яздите. Не съм чувала някой да отиде при конете и да се пробва да го оседлае или да го възсяда на гол гръб - вероятно ще се нарани."

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички