Билетите за концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд свършиха...почти


Билетите за концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд свършиха...почти

8174

Всички билети за предстоящото на 4 юли шоу на Уайтснейк (Whitesnake) и Деф Лепърд (Def Leppard) в София са почти изчерпани, според отчитането на наличностите в сайта за тяхната онлайн продажба - "TicketPro".

Скоро би трябвало да разберем дали събитието ще бъде преместено на място с по-голям капацитет.

За тази възможност организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис" споменаха на пресконференция неотдавна.Междувременно, на сайта за продажба на билети бе публикувана следната новина:"Поради изчерпване на всички ценови категории билети за концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд, Тикетпро България уведомява всички свои клиенти, че от вчера (4 юно) вече са в продажба и билети на цена 50 лв., предназначени за разпространение в деня на концерта. Надяваме се по този начин част от феновете да бъдат удовлетворени и предварително се извиняваме за възникнали проблеми във връзка със закупуването на билети."Припомняме, че все още е в сила и промоцията "Туборг Грийн Фест 2008". При покупка на бутилка "Туборг" 500 и 330 мл със специална промоционална визия феновете навършили 18 години ще могат да регистрират код от гръбния етикет на кратък номер 1032, достъпен за всички мобилни оператори в страната.

Участниците с валидно регистриран код ще бъдат включени в томболите за билети за концерта на Деф Лепърд и Уайтснейк.

Ще бъдат зарадвани общо 900 късметлии, които ще имат шанса да се наслядят на шоуто, което, поне за сега, е предвидено да се проведе на стадион "Академик" в София.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички