Борис Гребенщиков отново в София. Всичко за концерта и последния албум на барда + ЧРД на Левенти Сьорени и Ведран Муягич в часа на Плешивото куче


Борис Гребенщиков отново в София. Всичко за концерта и последния албум на барда + ЧРД на Левенти Сьорени и Ведран Муягич в часа на Плешивото куче

929

В отлично настроение, Плешивото куче продължава своето пътешествие с поредния епизод на меломанското предаване в ефира на програма "Христо Ботев" тази събота, Лазарица.  

Борис Гребенщиков отново в София - в "Сити стейдж" от 19.00 ч.на 28 април, неделя. Бардът пристига с мултинационалния си състав БГ + и със своята нова програма в музикално-поетичен спектакъл, представящ актуалния им албум "Богрукиног". Какво да очакваме от концерта и всичко за новите солови композиции на фронтмена на знаменитата банда Аквариум.

• ЧРД на:

- Левенти Сьорени. Дългият път на унгарския мултиинструменталист, певец, композитор, актьор, автор на филмова музика и виднейши саундмейкър - от група Илеш и суперформацията Фонограф, през творчеството му за Жужа Конц и Кати Ковач, до рок операта (по-късно и филма) "Крал Ищван", венец в кариерата на тандема Левенти Сьорени - Янош Броди.

- Ведран Муягич, басист и визионер, колоритен член на особено обичаната у нас дружина от Босня и Херцеговина Дубиоза колектив. За полит-некоректното и принципите на функциониращата демокрация, хуманоидния робот Роби Мегабайта, "лошия изкуствен интелект, който взема хляба на добрите хора" и балканците.

"Плешивото куче" се излъчва по програма "Христо Ботев" по БНР с автор и водещ Ивайло Кицов всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички