Честит рожден ден, Steve Harris! The Number Of Тhe Beast на Iron Maiden от Raising Hell


Честит рожден ден, Steve Harris! The Number Of Тhe Beast на Iron Maiden от Raising Hell

1953

Група Raising Hell (Bulgarian Iron Maiden Tribute) ще изнесе концерт в столичния клуб Live & Loud от 21.00 ч. тази събота, 12 март.

Преди 40 години една банда и албум промениха хода на тежката музика и я превърнаха в това, което познаваме до момента. През март 1982 г. излиза великият албум "The Number Of Тhe Beast" на Iron Maiden. До ден-днешен той остава едно от най-добрите произведения в дискографията на знаменитите британци и любим на милиони фенове. Мнозина признават, че са започнали да се занимават с музика именно заради тази тава. Други твърдят, че записът им е служил като еталон за това как трябва да звучи един велик албум.

Фен клубът Iron Maiden Bulgaria, Raising Hell и клуб Live & Loud имат честта да ви поканят на 40-годишнината на "The Number Of The Beast". Както е редно, албумът ще бъде изсвирен от първа до последна песен, но това не е всичко.

Датата на събитието не е случайна. Всеки истински фен на тази банда знае, че това е рожденият ден на Steve Harris и по този повод едната половина на сетлиста ще съдържа само песни, написани от легендарния басист.

Входът ще струва 10 лева.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/202488195366417

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички