Гари Холт (Екзъдъс): Не искаме да звучим като преди 20 години!


Гари Холт (Екзъдъс): Не искаме да звучим като преди 20 години!

5785

Точно две седмици ни делят от началото на поредното издание на екстремния траш метъл фест в Каварна - "Thrash Till Death".

Ето каква информация получихме за един от хедлайнърите от организаторите на събитието:

"Траш метъл иконите Екзъдъс (Exodus), които ще стъпят за първи път у нас на 13 август на сцената на екстремния "Thrash Till Death" фест, пристигат в отлична форма, готови за истински траш метъл маратон.

Китаристът и основател на Екзъдъс - Гари Холт, сподели в свое интервю по повод настоящето им турне: “В момента с момчетата сме на една вълна и сме доволни от добре свършената работа по последния албум”.

Дискът, със заглавие “The Atrocity Exhibition...Exhibit A”, се появи в края на 2007, а феновете вече с нетърпение очакват “The Atrocity Exhibition...Exhibit B”.

“Енергични и луди, новите ни парчета са достойни за негласното състезание, в което участваме. Напоследък наблюдаваме възраждане на траш метъла. В светлините на световната траш сцена отново стабилно стъпиха банди като Слейър, Антракс, Криейтър. Ние сме едни от първите и не мислим да звучим или изглежаме по начин от преди 20 години”.

От април Екзъдъс са на турне, което от началото на юли се превърна за тях в европейска фестивална обиколка. Участията им в големите метъл фестивали на стария континент ще бъдат подкрепени от канадците Три Инчес Ъф Блъд (3 Inches of Blood), които ще видим и в Каварна.

Хедлайнер на тазгодишния Thrash Till Death ще са динозаврите Оувъркил (Overkill), които също идват за първи път в България, а старта на феста ще бъде даден от българската хардкор банда Ласт Хоуп (Last Hope).

Организаторите - община Каварна и "Жокер Медия" напомнят на екстремните фенове, че билетите за феста се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на "Ticketstream". Цената им е 25 лева, а на 13 август, в Каварна, ще бъдат по 30 лева."

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички