George Kollias (Nile) и Anneke van Giersbergen ексклузивно по "Фрактура"


George Kollias (Nile) и Anneke van Giersbergen ексклузивно по "Фрактура"

678

Премиера на новите клипове на Def Leppard, Arch Enemy, Skid Row и Asking Alexandria предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 12 юни.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с George Kollias (Nile) (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказа Anneke van Giersbergen за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Killswitch Engage и репортаж от белгийския фестивал Durbuy Rock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Motley Crue, ще видят как The Hu правят кавър на Metallica, класическото парче ще бъде на Manowar, в Exotic ще бъдат представени Kuazar, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Decapitated в България през 2013 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Rammstein, Vuur, Grave Digger, Krisiun, Spiritbox, John Norum, Hatebreed и The Revenge Project също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show    

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички