Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март


Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март

934

Rapture се завръщат за концерт у нас, след като бяха специален гост на шоуто на култовите шведски дет легенди Vomitory тук през март 2023 година.

Година ни дели от запомнящото се събитие, на което за първи път видяхме гръцкия квартет в България на живо, а атиняните вече нямат търпение да се върнат.

Вторият концерт на тези силни представители на дет/траш сцената на южната ни съседка ще е в столичния клуб "При Черепите" на 22 март (петък).

Енергични и технични, перфекционисти в отношението си към музиката, записите и своите концертни изпълнения, момчетата идват напълно готови да покажат висока класа още веднъж. Датата им при нас ще ги изстреля още по-нахъсани към Солун за двудневния фестивал Greek Death/Grind Scene Fest Vol.6 – "Back From The Grave", който събира част от елита на екстремната сцена на Гърция в клуб Eightbll на 23 и 24 март.

В шоуто на 22 март ще вземат участие и две млади родни банди, които въпреки че са създадени съвсем наскоро, вече са познати заради интензивната концертна програма на първата от тях в "комплекта". Те се стараят да не остават "на сухо" без изяви пред публика за повече от два-три месеца. Младата кръв кипи, а ръцете сърбят за жица – това е повече от вярно за членовете на тези две банди, а именно Certain Demise и Unbaptised. Не се и опитвайте да ги спрете - така са набрали скорост, че ще ви отнесат в мошпита преди да сте се усетили. Елате да се запознаете с олдскуул дет метъла на Certain Demise и експерименталния дет на Unbaptised и да си говорим за бъдещето на родната тежка сцена, приканиха организаторите.

Rapture е сформирана през 2012 г., има 3 дългосвирещи албума и през тези 12 години история трупа концертен опит по сцените из Европа.

Билети - само на входа в деня на събитието на цена 20 лева.

Всички са добри дошли и на афтърпарти в клуба след като приключи концертната част.

Събитието във Фейсбук:

https://facebook.com/events/s/rapture-certain-demise-unbapti/748539074008830/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички