Искрено и лично: God Is An Astronaut и Firewind пред Васко Катинчаров


Искрено и лично: God Is An Astronaut и Firewind пред Васко Катинчаров

1127

Премиера на новите клипове на Judas Priest, Alestorm, Cannibal Corpse и Kittie предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 3 март.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с God Is An Astronaut (с водещия на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Firewind за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Green Day и репортаж от американския фестивал Sonic Temple.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със Skindred, ще видят как Maneskin правят кавър на Elvis Presley, класическото парче ще бъде на U2, в Exotic ще бъдат представени Decasion, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Agnostic Front в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Sum 41, The End Machine, Chris Norman, Sonic Universe, Cardiac, Svalbard и Me Аnd My Devil също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук: "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show     
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички