Кралете на Севера Wolfheart със самостоятелен концерт в България


Кралете на Севера Wolfheart със самостоятелен концерт в България

947

Кралете на Севера Wolfheart пристигат за първи път с пълното си шоу у нас.

Обичаната група ще изнесе своя хедлайнърски концерт по покана на BGTSC в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 9 май.

Ако трябва гостите да бъдат описани с една дума, то тя е "жестоки". Датата на мелодичните дет метъли в София е част от турнето, представящо последния им албум "King Of The North".

Wolfheart е една от най-добрите метъл банди от Севера. Не са случайни и двете ѝ фестивални участия у нас, първото от които в афиша на Sofia Metal Fest през 2016 година. Тогава групата на Tuomаs Saukkonen бе една от многото приятни изненади, въпреки че беше едва тригодишна и след издаден втори албум.

Билетите се продават онлайн в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg, както и на входа в деня на концерта, но ако са останали. Обърнете внимание, че с наближаването на събитието цената на билетите ще расте от 40 до 55 лева. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, тя може да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно. Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички