Мад ТВ определи датата на третия Таен концерт за България!


Мад ТВ определи датата на третия Таен концерт за България!

5940

Чий е елегантно вдигнатият кок от тийзъра на телевизия "Мад", ще стане ясно на 10 юни.

Това е датата, на която ефирната медия огласява поредния - трети артист, централен герой в популярната поредица "MAD Secret Concert от Coca-Cola” за България.

Екипът на телевизията е определил кога ще е събитието: 1 юли.

След първите две издания на "Тайният концерт" с участието на ДесиСлава и Графа, на ред е третата VIP персона.

Подготовката на концерта вече тече с пълна сила, но мястото, на което ще се проведе, се пази в пълна тайна. Творческата концепция на спектакъла е артистите да показват различна страна от своето амплоа на странно и неочаквано място.

Обикновено те представят изцяло нов и нестандартен за тях репертоар.

След двата необичайни избора за място на партито - пейнтбол зала в запустяла фабрика и закрит тенис корт, телевизия "Мад" готви поредната изненада.

Екипът й обаче пази в пълна тайна името на нашия певец/певица. Единственият жокер, който организаторите дават засега: българският изпълнител, който ще се качи на “тайната” сцена, има рожден ден в деня на шоуто.

Така той ще преживее едновременно две незабравими събития в живота си: и в личен, и в професионален план.

MAD Secret Concert от Coca-Cola” се организира три пъти годишно. Форматът стартира у нас от есента на 2007 и досега представи две от най-популярните имена на българската музикална сцена – ДесиСлава и Графа.

По регламент билети за хепъпнига нe могат да бъдат купувани. Достъпът ще бъде осигурен единствено с покани за журналисти и за фенове, които ги спечелят от различни игри. Публиката ще е с лимитиран брой зрители, около 400 човека.

Всеки желаещ може да опита да отгатне чий е ликът от тийзъра, като гледа музикалния канал и посети официалния уебсайт на медията - www.mad.tv, където е показан силуетът на звездата.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички