Мартин Захариев - Щот съ напих сутринта по празниците


Мартин Захариев - Щот съ напих сутринта по празниците

9156

Първият музикален клип на издателя Мартин Захариев ще бъде показан единствено в токшоуто "Търси се..." тази събота, 3 май, от 11 часа по "bTV", съобщиха от медията.

Песента носи заглавието "Щот' съ напих".

"Основата на музикалната тема е преработка от "Because I Got High" на Афромен", анонсира за "MySound.bg" Мартин Захариев.

Парчето е смаш хит от втория албум на Джоузеф "Афромен" Формън - "Because I Got High" (2000). Включено е и в саундтрака към филма на Кевин Смит - "Jay And Silent Bob Strike Back". Популярността на мелодията до голяма степен се дължи и на радиоаса Хауърд Стърн, който я лансира чрез своето шоу.

"Текстът е автобиографичен", признава Захариев пред водещите Меги и Нели.

"Всъщност, песента е подарък за сватбата на едни наши приятели", довери издателят.

Музикалния си талант той ще прояви пред камерите и като барабанист. Но не свирейки на ударни инструменти, а на... кашони и тенджери. Така предаването ще го върне във времето на ученическата група Швепс, когато е репетирал именно по този начин.

През 1983-1984 - като ученик в 7-о училище в София, Мартин се подвизава в бандата Швепс, заедно с Добрин Векилов-Дони, Момчил Колев - клавишни, Боби Бончев - соло китара, и Николай Йорданов - ритъм.

"Любимите ми барабанисти са Стив Гад - за джаза, а от рокаджиите най ми е сърце Йън Пейс", призна Захариев.  

Освен като издател на списанията "Плейбой", а дълги години и на несъществуващите вече "Егоист" и музикалния официоз РИТЪМ, Мартин Захариев е познат напоследък с участията си в предаванията на "bTV" "Великолепната шесторка" и "Форд Бояр". Заради телевизионните му изяви негови приятели на шега ще пожелаят да го видят още и като герой в "Ясновидци" или пък като водещ на "Времето". Сред тях са Радосвет Радев, Константин Каменаров и Дони.

В "Търси се..." Марти ще има романтична среща и със своята съпруга - Жанет Захариева. Зрителите ще видят уникални кадри от тяхната сватба и съвместния им живот. Най-вълнуващата среща за Захариев ще бъде с двамата му сина - Мартин и Филип, които той определя като своя "най-голям житейски успех".

Последната изненада за него ще бъде свързана с огромната му страст към музиката. Екипът на шоуто ще му подари по атрактивен начин билети за всички предстоящи летни концерти на световноизвестни групи и музиканти в България.

Мартин е кръвно свързан с музиката от ранна ученическа възраст, когато започва да свири на пиано. През 1987 вече диджейства в най-престижните столични клубове по онова време. Малко по-късно - в началото на 90-те, когато работи като редактор във вестник РИТЪМ, се появява и артистичният му псевдоним - DJ М.З.

Неуморим фен и вманиачен колекционер на музика - от всички възможни стилове, М.З. има в колекцията си над 10 хиляди DVD-та, отделно от купищата плочи, касетки и дискове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички