Местят концерта на Дийп Пърпъл на стадион Академик?


Местят концерта на Дийп Пърпъл на стадион Академик?

5182

Съществува голяма вероятност концертът на Дийп Пърпъл да бъде преместен от столичната зала "Фестивална" на стадион "Академик".

С този ход организаторите са решили да тушират набиращата все по-голяма сила истерия около шоуто на легендарната банда, което е на 1 ноември.

"Интересът към събитието е огромен, а вероятността да определим втора дата - на следващия или по-следващия ден, е минимална. От мениджмънта на Пърпъл дойде предложение за 8-и ноември, но пък тогава няма свободна зала в София, където групата да свири", съобщиха за "Май Саунд" от "Болкан Ентъртеймънт Къмпъни".

Билетите за шоуто отдавна са изчерпани до кочан.

Капацитетът на "Фестивална" е 7 500 души. Поради съображения за безопасност повече билети няма как да бъдат продавани. Напливът от желаещи да присъстват на концерта обаче не спира.

В България рокаджиите са по повод турнето, започнало през 2006  - "Rapture Of The Deep". Това бе и албумът бестселър, който преди 2 години върна състава в голямата игра. Дийп Пърпъл изживяха подобен ривайвъл през 1987 след издаването на проекта "Perfect Strangers".

На последното си турне групарите се движат с плейлистата от двойното им DVD, документиращо концертите им в Монтрьо (2006) и Лондон (2005).

То ще се продава и на входа преди българския гиг на именитите англичани. 

Групата пристига в деня на концерта в състав: Йън Гилън (вокал), Йън Пейс (барабани и перкусии), Роджър Глоувър (бас), Стийв Морз (китара), Дон Еъри (клавишни).
   
Концертът е по повод първия рожден ден на радио "Зи-Рок".
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички