Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5


Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

1104

Decapitated, Incantation и Nervosa ще гостуват у нас по покана на BGTSC в столичния клуб Mixtape 5 от 19.30 часа на 14 март, петък.

Концертът ще бъде открит от швейцарците Kassogtha. Decapitated ще изпълнят легендарния си албум "Nihility" така, както е издаден в далечната 2002 година. Класиците Incantation ще ни изпробват вратовете, а Nervosa най-после ще ни се представят с една от гордостите на нашата сцена - Михаела Найденова. С нея те издадоха два силни сингъла и албума "Jailbreak" тази година.

Предстои ни клубна фиеста, задължителна за всеки фен на екстремната музика, уверяват организаторите.

Билети - в мрежите на "Ивентим БГ" и "Билет БГ". Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, те могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител. За това събитие от BGTSC препоръчват всяко дете да е с придружител.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно. Декларации без печат от нотариус не се зачитат за легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички