Мик Джагър купонясва с внучките си


Мик Джагър купонясва с внучките си

5786

Повечето млади момичета не биха искали да се озоват на едно парти с дядо си, но ако дядо ти е Мик Джагър, това променя желанията, смятат 15-годишната Амба и 12-годишната Асизи.

Те посетиха снобско парти миналата вечер, придружени от майка си и дядо си, докладва "Mail On Sunday".

Поводът бе промоутирането на „Jagger Dagger” – шиш за лед от 18-каратово злато и диаманти на стойност 130 британски лири. Дизайнът им е дело на Джейд Джагър – първородната щерка на сър Мик.

След забавата екзотичната Джейд – единственото дете от връзката на Мик с Бианка Джагър, отново попадна под обстрела на медиите, тъй като двете невръстни издънки на фамилията за пореден път бяха облечени в оскъдни прозрачни роклички и покачени на 12-сантиметрови токчета.

„Повечето родители не биха позволили на децата си да се обличат по този начин. Децата не са мини-възрастни. Жалко е да позволяваш на дъщерите си да се носят по така на публични места” , коментира Мишел Елиът, директорка на детската благотворителна фондация „Кидскейп”.

Асизи и Амба са плод на 7-годишната връзка на майка им с актьора Пиърс Джексън.

36-годишната Джейд Джагър навремето е била изключвана от 4 елитни девически пансиона преди да започне кариера на бижутер, дизайнер и да се превърне светска лъвица.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички