Monuments и Simone Simons (Epica) фронтално по "Фрактура"


Monuments и Simone Simons (Epica) фронтално по "Фрактура"

874

Премиера на новите клипове на Pain, The Black Crowes, Burton C. Bell и Fleshgod Apocalypse предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 24 март.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю със Simone Simons (Epica) (с водещия на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Monuments за българските си фенове. Още:  две нови концертни изпълнения на New Model Army и репортаж от немския фестивал Rock Im Park.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с In Flames, ще видят как Fit For An Autopsy правят кавър на Lamb Of God, класическата песен ще бъде на Soundgarden, в Exotic ще бъдат представени Organectomy, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Biohazard в България през 2013 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Judas Priest, Frank Carter And The Rattlesnakes, Project Arcadia, League Of Distortion, Slaughter To Prevail, Pvris и Exhorder също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - във Фейсбук на:

"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show    

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички