Music Space със собствена сцена на фестивала Spirit of Burgas


Music Space със собствена сцена на фестивала Spirit of Burgas

5315

Над 30 групи и изпълнители ще участват в първия концерт на проекта "Music Space", който ще се проведе в рамките на музикалния фестивал "Spirit Of Burgas".

Само месец след старта на "Music Space", "М-Тел", "Vodafone live!" и "Toxity Records" създават пред участниците в проекта нова възможност да представят музиката си на живо пред многобройната публика на фестивала.

Акцент през първата вечер ще бъде участието на Паникън Уайаскър (Panican Whyasker), но феновете ще могат да чуят още Ло-Фи Джънки, Анимейсъкър, Ред Уан, Светкооо, Добри момчета, Ди Джей Фед, Майт, Фенг, Хуудини, Акюс Ла Банкс, Ла Бос, Дийп Коуд и Сърмата Хари'с Коптор Микс.

С Леб и Вино ще започне втората вечер на "Music Space Stage", след което са Фронтеро (Frontero), Коза Мостра (Kozza Mostra), Среброто Мангасариян, Млък!, хедлайнърите  Уикеда, Оу Ейч, Брейкпойнт и Смолмен (Smallman).

В началото на третата вечер са Блус Трафик, Гита, Дийп Зоун, подкрепящи "Music Space" от самото му стартиране, а след това Руут Соулджа, Немо, Екстремум, Джеймс Кроу, Ауейк, Скреч, Аутоматик Флауърс и Колапсо.

Участието на "Music Space Stage" дава уникален шанс на изпълнителите, защото събитието ще бъде заснето и от "MTV Europe", които са едни от официалните медийни партньори на фестивала.

Клиентите на компанията, желаещи да посетят музикалния фестивал, ще получат отстъпка от 10 лв. от цената на дневния билет, под формата на талон. Такива талони ще бъдат предлагани в магазините на "М-Тел" в София, Бургас и Варна.

Посетителите на фестивала ще получат и безплатно съдържание. Необходимо е клиентът да изпрати безплатен SMS на номер 888 с код 866920 и ще получи линк към Vodafone live!, където ще може  да слуша безплатно музиката на участниците в Music Space, които свирят на фестивала, както и да обнови екрана на мобилния си телефон с оригинална тема на проекта.

Това предложение ще бъде валидно само по време на фестивала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички