Над 680 участника само за две седмици в Music Space


Над 680 участника само за две седмици в Music Space

5329

Над 680 участника качиха авторската си музика в "M-Tel Music Space" само за две седмици след официалния старт на отворената сцена.

Най-много са песните в категорията ар ен би/хип-хоп - 450. Непосредствено след нея е категорията поп/денс с близо 440 песни, а трета по интерес от страна на музикантите е рок/алтърнатив с 350 песни. В категорията етно/фолк песните са 51. 35% от изпълнителите са групи.

Сред популярните музиканти, подкрепящи проекта "Music Space" са Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project), които първи застанаха зад проекта и създадоха специална песен за участие в него, Паникън Уайаскър, Уикеда, Среброто Мангасариян и др.

За две седмици сайтът регистрира близо 15 000 уникални посетители.

Проектът "Music Space" стартира на 15 юли с основна  цел да подкрепи  авторската музика у нас. Той предоставя възможност на всеки желаещ да популяризира своята музика едновременно в Интернет и чрез интерактивната среда на мобилните телефони.

В "Music Space" всички автори на музика могат да представят свои аудио и видео файлове. Предоставените материали се качват едновременно в Интернет сайта musicspace.bg и wap-портала "Vodafone live!" (http://live.mtel.bg), а феновете определят кои са най-популярните изпълнители.

Това става не с гласуване, а зависи от това колко пъти песента на дадения автор е била изтеглена или прослушана през "Vodafone live!".

С "Music Space" създава цифров музикален лейбъл. Освен възможността да изрази таланта си, на тази сцена, всеки музикант, който участва, може да спечели продуциране на видеоклип, продуциране на аудио запис, участие в CD компилация, участие в клубен концерт, ваучери за техника или предметни награди.

Авторите ще могат да качват своята музика или видеоклипове до 1 октомври 2008.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички