No More Many More с концерт на живо и нова песен за промоцията на третия си албум "Помогни ми"


No More Many More с концерт на живо и нова песен за промоцията на третия си албум "Помогни ми"

2614

No More Many More представя своя трети албум "Помогни ми" с концерт на живо в столичния клуб "Терминал" на 2 март. 

Дискът, първоначално несигурно замислен като искрен вик за помощ и писан по време на тежкия локдаун и социална алиенация, разцъфтява с десет оригинални авторски парчета на български по текст на Методи Кръстев и музика на No More Many More. С него бандата благодари на феновете си за непрестанната подкрепа и вече, по-силна и стабилна от всякога, им казва: "Благодарим Ви, че ни помогнахте!".

Сингълът "Полуизяден" беше представен премиерно с впечатляващо видео в YouTube канала на No More Many More.

Песента е част от нов български филм, който предстои да излезе до края на годината. "Шекспир като улично куче" е с участието на куп родни звезди, а негов режисьор е Валери Йорданов. Той е не само един от любимите актьори у нас, но и страшен фен и приятел на No More Many More. "Още преди да ги познавам като хора, истински се интересувах от тяхната музика. Тя е едновременно твърда и изненадващо нежна и вълнува, защото кара хората да се асоциират, да помислят и поговорят със себе си след това и да искат да я чуят отново. Дължах им това видео, защото успях да завърша този филм благодарение на друго тяхно парче – "По един или друг начин" ме мотивира да не се отказвам", казва той за бандата.

За работата си с Валери пък, фронтменът на групата Методи Кръстев, споделя, че е лесна, защото той разбира, че "Ролята, която най-добре би изиграл, е твоята собствена, изиграй себе си и най-вероятно ще си неповторим", ги съветва актьорът с голям инат и сърце.

В песента "Полуизяден" участва и певицата Анна-Мария Въртовска, която ще се включи като специален гост на 2 март. Ани пее от шестгодишна възраст в детския радиохор, завършва поп и джаз пеене, а в началото на май месец самата тя ще представи дебютния си солов албум. Освен нея, приятелска подкрепа в лайва ще дадат и музикантите от младата банда Cool Den. Билети за концерта-промоция за третия албум на No More Many More "Помогни ми" са в продажба в мрежата на Eventim.bg. Ако има останали, ще се продават и на място.

Още - на: 

официалната Фейсбук страница на No More Many More и в събитието.

Албумът на No More Many More "Помогни ми" излиза с подкрепата на националния фонд "Култура" и Projector Plus.  
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички