Пей с мен рок - шоуто навлиза във финалната си фаза


Пей с мен рок - шоуто навлиза във финалната си фаза

5393

Концертът в "Пей с мен" от изминалия понеделник беше не по-важен от предстоящия!Звездите, заедно с дуетните си половинки, избраха на различни стратегии, за да спечелят симпатиите на зрителите.

Това беше трудна задача предвид спецификата на жанра, а и това колко ревниви са рок феновете.

Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски, които се появиха първи на сцената, отново заложиха на атрактивен микс – този път между песните “We Will Rock You” на Куин и “Satisfaction на Арета Франклин. Последвалите ги Ивайло Гюров и Яница Петрова пък разчитаха на неувяхващия хит на Крийдънс Клиъуотър Ривайвъл – “Proud Mary”, прочут и от Тина Търнър. С него тенорът и красавицата демонстрираха вокалните си възмоножности.

След шумния бесктейдж купон за рожденния ден на Дивна, малкото 11-годишно бижу и Миро почерпиха публиката с недвусмисления химн на всички първенци – “We Are The Champions” на Куин, като бяха поканили и Мариана Попова да ги подкрепи в шампионския поход към половин милион лева.

ДесиСлава изгря в супер атрактивна визия и изцяло черен дрескод, като заедно с Мелинда отново блеснаха в уж нетипично за звездата амплоа. Двете скачаха и размятаха коси на звучащата твърде актуално в този етап на "Пей с мен" песен “The Final Countdown” на Юръп.

След тях Тони Димитрова и Анжело бяха почти в пълен контраст: дуетът наблегна на баладичността и чувствителността на по-мекия рок с “A Total Eclipse Of The Heart” на Бони Тейлър.

Кали и Любен обаче не изневериха на стила си. Двамата отново разчитаха на артистизма като атракция за зрителите и с много интересен ансамбъл от балетисти, шармантни костюми, екстравагантен грим и прахосмукачка "изметоха" сцената, пеейки “I Want You Break Free” на Куин, като Любен доста умело беше наподобил визията на безсмъртния Фреди Мъркюри, а останалата без своя звезда Стефани Спасова се включи като подкрепа на дуета и дефакто получи още един шанс за изява.

Каролина Гочева и Павел Михов зарадваха всички фенове на Гънс Ен Роузис с “Knocking On A Heaven's Door”, а докато пееха, сценаристите на шоуто, заедно с други членове на екипа зад сцената, се отплеснаха в спомени, връщайки се назад в студентските си години.

Любо и Надежда яхнаха два мощни мотора "Ducati", което беше само малък повод за радост на рок феновете преди разбиващото изпълнение на “Here I Go Again” на Уайтснейк.

Маргарита Хранова и Севинч Ибрахим предпочетоха по-класическото звучене на стила: представи се с “Listen To Your Heart” на Роксет.

Може би най-нестандартна стратегия се оказа тази на Орхан Мурад, който почти не пя, а хвана акустична китара, с която акомпанираше на Ива Иванова, докато тя извиваше глас на “Black Velvet” на Алана Майлс.

Финалът на концерта беше подобаващ – това беше вечерта на Наско.Един от най-добрите рок гласове на България беше взел за подкрепа музикантите от Б.Т.Р., които забиваха редом с Ку-Kу бенд. Червени светлини, фойерверки и огньове накараха част от публиката да скача по трибуните, докато Наско и Ива взривяваха с “Enter Sandman” на Металика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички